Over Norma

Passie voor ondernemen

Op 1 juni 2020 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf ViaNorma. Het ondernemerschap heeft mij altijd getrokken. Ik kom uit een ondernemersfamilie en werk al ruim 25 jaar met en voor ondernemers. In die tijd bouwde ik een omvangrijk netwerk op met grote en kleinere spelers in Nederland (met focus op de Randstad). Ik maakte kennis met alle facetten van het ondernemerschap en leerde de taal van de ondernemers spreken. Met ViaNorma zet ik mijn ervaring en netwerk in vanuit het eigen ondernemerschap.

Ruim tien jaar heb ik gewerkt bij Randstad Uitzendbureau waar ik voor ondernemers de juiste medewerkers zocht op alle functieniveaus. Een aantal jaren had ik hier tevens een actieve rol in de regionale marketing-communicatie. Daarna heb ik ruim zestien jaar gewerkt voor VNO-NCW West – dé ondernemersorganisatie in de Randstad, direct verbonden met landelijk VNO-NCW. De laatste zeven jaar was ik verantwoordelijk voor het DGA Netwerk (directeur-grootaandeelhouders).

Ook als bestuurder heb ik de nodige ervaring opgedaan. Zo was ik vijf jaar actief verbonden aan de wielerploeg Delta Cycling en zat ik in de stuurgroep van Ride for the Roses in 2017.

Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen, ondernemers en organisaties. Ik doorzie snel hoe verschillende partijen elkaar kunnen versterken. En ik creëer graag kansen door hen met elkaar in contact te brengen.

Alle projecten die ik leid en de evenementen die ik organiseer, benader ik op mijn persoonlijke, creatieve manier. Resultaatgericht en vol enthousiasme. Concreet en scherp in koers. Net even anders dan de mainstream.

Heel bewust maak ik keuzes voor de dingen die ik doe. Als je doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, leidt dat vrijwel zeker tot succes en resultaat. Daarvan ben ik overtuigd!

Meer informatie en referenties: zie LinkedIn

Instagram

Norma Drost