Diensten

De weg naar verbinding, succes en betekenisvol ondernemen

Het succes van een project staat of valt met het leggen van de juiste verbindingen en laat daar nu net mijn passie zitten: ondernemers en bedrijven doelgericht verder helpen met kwaliteit, enthousiasme én impact! Samen kom je verder!

Verder op weg

Zoek je een verbinder, een expert in marketing en sales of iemand die projecten in gang zet, aanjaagt, aanstuurt en vlottrekt? ViaNorma helpt je verder op weg.

Je kunt mij onder meer inzetten (als projectmanager) voor het:

  • concretiseren van projecten: de juiste partijen bij elkaar zetten en ervoor zorgen dat de gemaakte afspraken ook worden gedaan;
  • versnellen van processen;
  • uit handen nemen van projecten op het gebied van marketing, sales & organisatie;
  • aansturen van projecten waarmee je maatschappelijke en sociale impact kunt maken;
  • het opzetten en uitbouwen van social media activiteiten;
  • tot in de puntjes organiseren van onderscheidende evenementen en bijeenkomsten;
  • het leggen van de juiste verbindingen en het verbreden en verdiepen van je netwerk;

ViaNorma maakt van jouw plan een overzichtelijke routekaart waarna we inzoomen op de weg naar succes, verbinding en impact.

Sprekers die het verschil maken

ViaNorma bemiddelt in het vinden van de juiste spreker én/of dagvoorzitter voor jouw event. ViaNorma beschikt over een uitgebreid netwerk en weet de perfecte match te maken. Een aantal sprekers (focus op ondernemers die écht inspireren) laten alle boekingen verlopen ViaNorma.

Zoek je een spreker of wil je zelf als spreker bemiddeld worden? Neem dan contact op.

Actuele opdrachtgevers ViaNorma 

  • Groei en Bloei in Bedrijf: samen met ondernemers werken aan nieuw bedrijf dat ondernemers inspireert en faciliteert in hun (bedrijfs-) bloeiproces. In dit proces ligt de focus op zingeving en verbinding en bouw je aan een unieke cultuur en sfeer binnen je bedrijf. Bloei is onlosmakelijk verbonden met de groei en het zakelijke succes van je bedrijf.  Lancering 22 maart 2021.
  • Marcel Adriaanse: marketing en social media activiteiten voor Marcel Adriaanse: ondernemer, spreker en schrijver van het boek “Zakendoen op gevoel”.

Een leuk detail is dat een straat in Rome Via Norma heet. Als ik denk aan al het moois wat Italië te bieden heeft, dan geeft dat mij energie.